29 Temmuz 2011 Cuma

YUNUSLAR ÖLDÜKLERİNDE DE GÜLÜMSÜYORLAR !!!


Coşkun Aral ın digiturk teki kanalı İzTv severek izlediğim bir kanal . Bu kanalda tavsiye edeceğim çok fazla program var  ( bu aralar özellikle yeşil küre - 9 sıcak nokta belgeselleri favorim ) Geçenlerde Savaş Karakaş ın yunuslara özgürlük ve yunus parklarının kaldırılması amacı ile yaptığı programı izledikten sonra, internette sosyal sorumluluk ve hayvan hakları ile ilgili çalışmaları araştırdığımda aşağıdaki yazıyı buldum. Okuduğunuzda Yunus Parkları ile ilgili sizinde bakış açınızın ( bugüne kadar değişmedi ise ) değişeceğine eminim...

" Bu sektör, insanlar rağbet gösterdiği için var. İnsanlar gitmediğinde, bu dolfinaryumlar (yunus parkları) para kazanamayacak ve zaten kaçınılmaz bir şekilde kapanacaklar. Ama önce bilinçlenmek ve bilinçlendirmek gerekiyor. Dolfinaryuma gitmesinler ve çevrelerini bilinçlendirsinler. "

Eski yunus eğitmeni ile yapılan röportaj ve benim etkilenerek izlediğim videoyu sizde aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz : "Madalyo'nun Öteki Yüzü: Deniz Parkları"
http://www.sad.org.tr/arastirma-gruplari/demag/255-madalyonun-oteki-yuzu-deniz-parklari


Eski yunus eğitmeni Melisa Sevim yunus parklarını anlattı: ARTIK BU İŞTEN PARA KAZANMAYI KALDIRAMAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder